dump2

Vi erbjuder dig ett flertal olika licensnivåer så att du på ett smidigt skall kunna övervaka och konfigurera dina trådlösa sensornätverk. Det finns för närvarande fyra olika versioner att välja på. Allt från en grundläggande version till mer avancerade varianter med nästintill oändliga konfigurationsmöjligheter. Hör gärna av er till oss på 019-10 22 55 eller [email protected] om ni vill veta mer.

  • Basic – får du tillgång till utan extra kostnad och ger dig möjlighet att konfigurera och övervaka dina trådlösa sensor online via www.mysensors.se.. Ett användarkonto för att konfigurera och övervaka. Sensorerna kan konfigureras ned till två timmer för att tala om att de lever (s.k. heartvbeat) Tidstriggade sensorer (t.ex. temperatur) kollar av mot tröskelnivå var tjugonde minut och är inte konfigurerbart. Händelsestyrda sensorer (t.ex. aktivitet) sparar data när det händer utan någon koppling till heartbeatet. Sensordata sparas i 45 dagar.
  • Premiere – möjliggör utökad funktionalitet och konfiguration och ni kan lägg till ett obegränsat antal användarkonton. Allt hanteras via www.mysensors.se. Sensorerna kan konfigureras till att skicka ”heartbeats” var tionde minut. Tidstriggade sensorer kollar av mot era inställda tröskelvärden upp till 256(!) gånger mellan heartbeats. Sensordata sparas ”för alltid”.
  • Express – är ett altenativ till onlineversionen som kan köras på en fristående PC utan behov av internetanslutning. Express är avsett att ge en enkel och effektiv lösning för kunder att hantera ett mindre nätverk av sensorer. Denna version finns i tre olika varianter (Basic, advance och Adavanced 50+). Fungerar utmärkt med vår mycket kostnadseffektiva USB Gateway och kan skicka notifikationer via email (för detta krävs internetanslutning) när dina tröskelvärden nås eller överskrids och sensorerna kan konfigureras att skicka heartbeats varje sekund.
  • Enterprise – är en serverlösning tillgänglig för större organisationer som har specifika krav på datanvändning. Den ger samma funktioner som premiereversionen online men du får möjligheten att själv drifthålla och hantera din sensordata.