Utvecklare, entreprenör och delägare sökes

Applikationsutvecklare / systemarkitekt

Vi söker flera duktiga medarbetare med stark drivkraft som vill vara med och bygga Rejoin som företag. Du är en målmedveten person som gillar tekniska utmaningar och sätter kunden och resultatet i fokus. Du har ett starkt teknikintresse och erfarenhet från något eller några av områdena telematik, M2M och radiokommunikation. Du har bred teknisk kompetens inom ”molnet”-teknologier så som .Net, Azure, SQL, Silverlight, Java, GWT, iPhone, Android etc. Vi behöver dig som har några års erfarenhet och vana av att jobba självständigt hos kunder såväl som i projekt hemma på kontoret.

Det är viktigt att du kan jobba strukturerat och har vana av de vanligast förekommande utvecklingsmodellerna. Vi arbetar dessutom i projekt med utvecklare från andra länder i helhetsåtaganden som ställer krav på språkkunskap.

Hos oss får du möjlighet till delägande, stort eget ansvar, bra förmåner, provision på utfört arbete samt gemenskap i ett gäng som vill bygga ett starkt och kul företag.

Arbetsplats/placeringsort
Örebro

Tillträde
Enligt överenskommelse

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *